Contemporary Previous

Caves Beach

Landscaping Naturally liaised closely with the owners to create a landscape with high visual impact.

The project involved the construction of a new split-level timber deck, linked to the pool area by a set of curved, 'landing' style steps. The elevated deck area also has a water feature built into the 'timber slat' end wall and is separated from the pool by frameless glass fencing, allowing the owners to enjoy uninterrupted views.

Large granite pavers combined with cobblestones, surround the pool, flow and connect with the various elements of the garden while complimenting the bold colours used around them.

Broad cushioned seating areas have been built into the retaining walls around the pool which invites you to lay back and relax.

Location: Caves Beach
Services provided:
Landscape Design
Landscape Construction
Designer:
Outsourced
Final design and finishes by Landscaping Naturally